pinary24 oglun dün sünnet oldu akşam 6 da cok agladı cok üzüldm kızlar ne zaman geçer agrısı bebeğim 9 aylık hareket kısıtlılığı var kucakta naısl tutacağimizi şasırdk canı yanıp aglıyo:(
koruk pinary24 kremi bol kullanın altını her actıgınızda sürün biz krem cabuk bitiyor diye sağlık ocagından kendi üstümüzede yazdırıp almıştık bu nedenle cok hızlı iyileşti
annekadin21 pinary24 bende 9 aylıkken yaptirdim. Kantaron yagi surdum hep. Bezini kaka yapmadıkça pek değiştirmedim. Karton da koymadım 1 2 gün mizirdandi fitil falan verdim 3 gece de calpol verdim. Sonra iyil3sti kendi kendine
pinary24 annekadin21 kantoronu duydm ama hava alması gerekmezmi kuruması için doktor krem bile yazmadı düşünün
yasminmomy pinary24 ilk gün zor geçer ama çabuk toparlar siz biraz geciktirmişsiniz en güzeli 3 aylık olması yatırcagın zaman yanlarına yastık yok dönmesin eline sevdiği oyuncaklardan ver oyalansın her bez açısında spreyini sık kremını sür ve biraz hava aldırmaya bak
pinary24 yasminmomy niyetim 4 ayllekkendi ama nasip olmadı ikş kere hastalandı tam sünnet ettireceğimd dönemlerde. şimdi çok zor eli ayagı durmıyor
morkelebekk54 pinary24 sirti size dönüp sekilde tutsbilirsiniz kucağınızda. Bi eliniz ile poposuna destekleyip hi elinizle de onden tutarsiniz daha rahat olur
nurdann1 pinary24 ilk zamanlar böyle oluyor 3.günde hafiflemeye başlar. Kantaronn yağı sürün bizim doktorda krem vermemişti. Kendi çişi iyileştirir demişti
pinary24 nurdann1 ama izin vermiyor bezini bile değiştirmeme korkuo aglıyor kaldı ki yag sürcm:(( kendi kendine iyileşse cünkü doktor krem vs vermedi
nurdann1 pinary24 eline oyalanması için birşeyler verin gerekirse ekran açın😢 bunu söylemek istemezdim ama bazen oyalamak çok zor oluyor