Kızlar cok karısık anlatmamaya calısıcam kafayı yiycem artık bebekliğinden beri ara ara çksürük oluyodu her gittiğimizde hep geniz akıntısı varsı zaditen kullanıyoduk geciyodu 2 hafta önce salgına yakalndı kızım 20 aylık kusma ishal onu atlattık derken arkasına yine ara ara öksürük basladı cogaldı götürdüm geniz akıntısı zaditen artı hava kullandık gecti derken daha 2 hafta oldu geceli pazartesi 2-3 kere öksürdü dedim normal cocuk dün hapsuruk eklendi burnu tıkalıydı baktım afedersiniz sümük fln yok dün öksürük 5-6 ya cıktı gece 3-4 kere uyandı hafif terlemişti sonra öksürdü arkasına ayy fln yaptı tmm dedim gecen seferki gibi geniz akıntısı basladı belli alerjik mi acaba ara arada olsa geniz akıntısı olması normal mi suan takip ediyorum bi sabah öksürdü burun suan tıkalı ama sümük fln yok nefes alıp verisinden anlıyorum cogalırsa öksürük alerji doktoruna götürmeliyim yoksa yine kendi doktorumuza mı gitmeliyim cocupun içi dışı ilaç oldu 2 hafta önce yine ilerlerse içi dışı ilaç olsun istemiyorum işin içinden cıkamıyorum deliricem artık birde kızım cok su içiyo evim ögleden sonra cok sıcak oluyo zıbınla gezdirsemde 2 harekete terliyo değiliyorum öyle bırakmıyorum ama kafası cok terliyo gecede odası sıcak oluyo üstünü değişiyprum ama kafası terli kalıyo ondan sürekli tekrarlıyor olanilir mi ?