silanvarol Tanıdıgm cogu kısı klımasz yatıyo ama ben asla yatamam dalamıyorm yanı ter ıcınde kalıyorm. Cocuklardmda oyle yatamaz. Nasl yatabılıyolar dıye dusunup duruyorm uzuluyorm
momas silanvarol imkansız valla biz sabah açıyor bir daha da kapatmıyoruz gece bile açık ben alma modunda sürekli ev hep 26.5 derede sabit kalıyor
GemlikZeytini silanvarol esra erolun ben özel arabamla giderken toplu taşımaya binenleri gördükçe üzülüyorum demesi gibi olmuş askskjsj😀
badesmommy defneduruu istanbulda yaşıyoru. Bence geceleri hala serin ben üşüyorum hatta camlar baya esiyor
Hoptirililaylalaylaylilaylom GemlikZeytini gidip youtube’a yazdım ama bulamadım 😁 ne yazıcz izlemek için, merak ettim 😛
starwomen silanvarol Ben egede yaşıyorum ve yaşadığım yer aşırı sıcak bir şehir. Komşum buralı ve ne klima ne de vantilatör kullanıyor. Bende onlara çok şaşırıyorum. Bizim evde klima vantilatör sabaha kadar çalışıyor ama o gerek yok diyor 😅
cikolataliekmek silanvarol Bizde asla uyuyamıyoruz odanın ici 32 33 derece oliyir. klimayı 27 derecede sabitleyip sadece zibinla uyutuyorum oğlumu yoksa sürekli uyanıyor
skysoulmama Bizim de sürekli açık kayınvalideme gidiyorum mesela asla duramıyorum orda daralıyorum sıcaktan oğlum da uyuyamaz. Gece de açık bırakıyorum nem almada gündüz de 25-26 derecede.
keyfimin-kahyasi-misin Bezelyeannesi bizde dndjd Hafif Yorganlardan var ya Uşuyoruz yoksa hem serin hem sıcak oluyo 😂 bebelerimede battaniye ortuyorum 😁😁
Echinocactus-Grusonii Evin içi 36-38 derece klimasz mümkün değil heleki bebeğim su içinde kaliyor imkansız yani
Bezelyeannesi Hoptirililaylalaylaylilaylom Düzce’nin merkezine 15 dk mesafedeki bir köyü 😅 akşamları serin oluyor üşüyoruz😁
KendiEvimdeDeplasmandayim silanvarol bursadayım biraz yukarda oturuyoruz hala çok sıcak değil burası. Öğle saatleri açıyorum klimayı gece serin oluyo dün 4gibi pike aldım üstüme hatta