Aklimideliricem Çocuklarının burnu kanayan var mı acaba. Herhangi bir darbe felan yok bir kere otururken kanamıştı bir ay kadar önce, bide az önce uyurken kanadı. Kulak burun boğaza mı götürmeliyim ne yaparlar nasıl bakacaklar merak ettim başına gelen var mı
simseklivekalpli Aklimideliricem KBB bakar, bazı çocukların kılcal damarlari çok hassas sürekli kanıyor, doktor burun spreyi veriyo sanırım nemlendirsin diye.
Meri-Mel Aklimideliricem Üstte kalsın buruna giden kılcal damarları mi ince acaba çocukken benim çok olurdu 😌✋
miraymomy Benim kızım 2 yaşında 4-5 ay önce başladı kanamaya ilkinde çok korktum hapşurmasıyla üstü başı yastık kan olmuştu doktora gittik ve burnunda yara olduğınu söyledi krem verdi henüz geçmiş değil ara ara kanıyor yine
YaSeMi- Bizimde son 2 ayda ara ara kanamalar oluyordu. Burnunda sertleşen sümüklerden havanın kuruluğundan diye düşündüm artık geçen hafta fazlalaşınca götürdüm kbb doktoruna iki tane krem verdi biri nemlendirici diğeri antibiyotikli onları kullanmaya başladık tabi kan değerlerinede baktılar. Burun içinde yara olmuş doğal olarak en hemen kanamaya meyilli oluyor