ela000 Bebeğim 2 ay 1 günlük 4700 kg geldi sağlık ocağında anne sütü mama şeklinde besleniyoruz ama mama daha fazla tüketiyor sütüm az olduğu için, geçen ay 3400 kg di 1 ayda 1kg 300 Gr aldığı için ebe kızdı mamayı azaltmam lazımmış sizce normal mi ?
12betul ela000 Yani benim kızım 3500 doğdu sadece anne sütü ile 4800 dü 1. Ayında . Sanırım anne sütün yeterli geliyordur anlamında kızmıştır . Zaten 3. Aydan itibaren kilo alımı düşüyor
alpaslanmom_ ela000 bence gayet normal benim bebeğim 2 aylıkken 90 cc içiyordu sütüm azdı ve kilosu 6150 idi 😀 sen sağlık ocağındakiler bakma
Amine35 Benim bebeğim ile kıyaslamak istemiyorum ama aynıyız ayı ve günü gününe benim oğlum daha hızlı kilo alıyor hiç tepki vermedi ebe az ya da çok diye
ela000 Sütüm yetersiz diye mama kullanıyoruz zaten 40-50 ml ver dedi, 60 ml veriyorum 2 aylık çocuk için fazla mi ki bilemiyorum
alpaslanmom_ ela000 yedir sen kuzum bunun dişi var emeklemesi var ı zaman zaten kilo alamayacak şimdi alsın bosver
zeyum7 Bence ayına göre kilosu normal. Mamadan dolayı demiştir ebe. Valla doktorların ve sağlık ocağındakilerin mamaya bir düşmanlığı var. Sanki keyfi veriliyor..