omertunaa Kızlar biz Molfix ve Sleepy ecolojik deneyimledik. İkiside beni tatmin etmedi hangi markayı önerirsiniz?
MiracAlpinveUmutunAnnesi omertunaa baby turco jandarma kalitesi güzel ama koku yapıyor. Bu koku olayı da kişiden kişiye değişiyor onu da anlamadim. Sleppynin mavisini kullaniyo oğlum oda guzel
suheyla92 omertunaa molfix pure and soft cok guzel. Gece cok cis yapiyosa prima premium care disindakiler tutmuyor. Yani bizde gündüz biri gece digeri 👍🏻 Nerdeyse her markayi denedim sunu cok rahat söyleyebilirim bu ikisi ve goon premium soft disindaki tüm bezler naylonsu yapida o yuzden de popoyu hep nemli bırakıyorlar haliyle cocugun poposu kizariyor mantar bile oluşabilir.
Myneymis omertunaa prima kullandım ilk aylarında çok pahalı geldi molfixe geçtim aşırı şiş duruyor bir kere çiş yapsa bile şimdi baby turca deneyimliyorum memnun gibiiyim pişik de yapmadı
Bebegimm1 omertunaa prıma ve migrosun minies bezi ikiside çok güzel benm için ince olması önemli bazı markaların ki kalın ve çişi altta topluyor veya bez çok büyük duruyor dıştan. goon markayı çok görüyorum burda oda çok iyiymiş ama incelik ve esneklik arıyorsanız ben bu ikisinden memnunum
bilgedm omertunaa Molfix ve baby turco’dan memnun kalmadım. İlk başlarda Goon kullanıyordum çok memnundum ama artık yok. Özellikle gece Prima premium care kullanıyorum. Onun dışında Babydream deniyorum şu anda ondan da memnunum sızdırma, pişik vs yapmadı.
alya2003 omertunaa Evy baby kullanıyorum taşma pişik falan yapmadı memnunum sadece internette bulunuyor tek sıkıntısı o
gulaslancin Baby turco kullanıyorum doğduğundan beri bi ara indirimde diye molfix aldım benim bebeğim sevmedi huzursuzlandı ufacık çiş bile sızdırdı gidip hemen baby turco alıp devam ettik
ozgecankosar omertunaa prima aslında kalınlık olsrak güzel taşırma yapmıyor ama berbat kötü çiş kokutuyor ya molfixte 0 koku oluyor o yüzden molfix alıyorum