simseklivekalpli Tesettürlü hanımlar bilir ki ne kadar uzun süre kapalı kalırsanız o saç o kadar yapışır. 9 gün kapalı gezmekten saçım amele sümüğü gibi yapışmış ne yapsam duzeltemedim. Nasıl o eski volumune getiririz bilen var miiii
binnur37 simseklivekalpli evde yatarken falan açmıyomusun duştan sonra tara kurutma salık kalsın öyle kurusun…
mirayozlem simseklivekalpli kapalı değilim ama kafanızı eğip saçı kurutursanız biraz daha kabarır. Bir de sıcak suyla yıkayınca kabarıyor. Banyoda da saç diplerine masaj yapın varsa duş tarağı ile yapın dipleri biraz canlansın. Sonrasında da saç uçlarına bakım kremi, yağı vs sürün diplerine değirmeden
simseklivekalpli binnur37 yatarken açtım tabiki de bi antalya kaynana evi maceram oldu orada gece hariç full kapalı + terli olunca saç düzelmedi ya. Ayrımı bile kayboldu saçımın, duzlestirsem mi acaba diyorum
binnur37 simseklivekalpli olabilir dene volumlenir çok sıcak su ile yıkama soğuk su iyi gelir saçlara birde krem kullanıyorsan diplerine sürme oda yapıştırır saçı
simseklivekalpli mirayozlem teşekkür ederim deneyeyim. Sicakla yikandim ama olmadı, diğerlerine bakayım 🥰