elifiii Zydy 2 aylık atağında olabilir. Sarımsak yiyin eğer gaz probleminiz yoksa sütünüzün tadı güzelleşecektir. Bol bol su içmeye calısın. Sakin ve sabırlı olun, bebeğinize sık sık memenizi teklif edin,
Zydy Tsk ederim Benim bebek yeni tuttu memeyi bazen 10 dakika bazen iki dakika emiyor doyuyor mu bilmiyrm yatıyor. Daha sonra meme emerken de boğuluyor sanki ağlıyor
Eyluladam Zydy biberondan dolayı meme reddi başlangıcı olabilir bu belirtiler onu gösteriyor mama verecekseniz altenatif yöntemlerle verin kaşık enjektör eds gibi
Eyluladam Zydy genelde öyle olur zaten başlangıçta emerler sonradan artar ben doktorum ve bunla çok karşılaşıyorum üstelik benim de başıma geldi ben dışardayken biberonla vermiş evdekiler haberim olmadan ve öyle devam etmiş zorlamasam öğrenemiycektim 1 ayda zor toparladım
Zydy Doyuyor mu bilmiyrm bazen ıyi emiyor bazen emmiyor hemen uyuyor ve dediğim gibi sağ gogsumde hep boğuluyor emmek istemiyor ağlıyor bu nedendir
Eyluladam Zydy doymadığını nerden anladınız? Doktorunuz mu söyledi ? Mamaya neden başladınız ve doktor tavsiyesiyle mi kilo alımı nasıl ve sütünüzü hiç sağdınız mı ? Sağ memede tazyik olabilir ondan olabilir
Zydy Mamayı ne sürede vereyim gece uykuda mi versem hocam ac kalır korkuyorum halen sarılık var çünkü bide mama baya almıştım
Elas_mom Zydy sarılık olan bir bebeği 3-4 saatte bir beslemenin yanlış olduğunu doktorun sana söylemedi mi? Gerekiyorsa her saat beslemen gerekir bebeği. 3-4 saat sarılık olan bir bebek için çok uzun
Zydy 35 haftalık doğdu 10 gün yoğun bakımda kaldı Mama ve sütünü vrdim göğüs ucum olmadığı için yeni tuttu memeyi 20 gün oldu
Eyluladam Zydy anladım durumunuz farklıymış o zaman kontrol eden doktorun size mama verip vermiyceinizi sütünüzün miktarıyla ilgili de bilgi alıp yönlendirmesi gerekir. Sağdınız mı hiç süt miktarını bilirsem ancak yardımcı olabilirim
Zydy Hocam ağlamasa uykuda uyanmazsa emzirmiyorum acikinca ağlıyor gündüz ayik gece yatyr 4 saatte3 bi veryrm meme a