aslanannesi0 Oğluma 18 ay aşısı yaptırdım ve ilk defa böyle oldu sizce normal mi Ateş de çok oldu normalde aşılar hiç yapmamıştı burda fazla belli değil ama biraz da morluk var buz koydum ama düzelmedi 2 gün oldu yaptıralı
Gryffindor 18 ay aşısı oğlumun da bacağını şişirmişti hem de baya şişmişti. Aşıdan sonra hemşire şişer dediği için hazırlıklıydım. Sonra kendiliğinden düzeldi. Ama bizim sadece bir gün sürmüştü ve ateş olmamıştı. Sadece şişlik ve o bölge çok sıcaktı.
ipickot24 Benim ilk kizimda olmadı çok şükür. İkinci çocuğuma daha zamanı gelmedi ama insllah olmaz. Yani bı danisin yine hemsirenize soğuk kompres iyi gelir mi acaba
kare Bizimde 18 ay aşısı böyle oldu kızardı morardı yaptıralı bir buçuk ay oldu ama hala dokununca ufak bi taş var sanki kolunun içinde o kadar sert yani bizim hemşire çok hızlı vurdu iğneyi çocuk durmadığı için ona bağlıyorum
Nkocak Bazı aşılar böyle vucudda reaksiyon verebiliyor vuran hemşire aslında böyle bir ihtimal varsa söylemesi lazımdı bölgeye soğuk uygulama yapın bir kaç gün sonra geçer büyük ihtimalle aşının verdiği bir durum