ssbkerem Kizlar bebeğim 2.5 aylık reflu basladi emziriyorum ve sulu gaz çıkarıyor , gazını almak için kaldırdığımda bir miktar posa, kıvamlı çıkarıyor. Neler yapiyorsunuz hemen kaldırma diyorlar bebeği ama gazı olunca durmuyor ağlıyor doğal olarak
ssbkerem alpmomssss evet yazmıştı ama size kalmış dedi beslenme sıklığınızı değiştirin daha ara vererek emzirin dedi ancak pek mümkün değil gibi ya bebeğim her şekilde meme istiyor yani
ssbkerem seyma0661 her beslenmede bir miktar cikiyor mu, doyduğu ve fazlalığı cikariyor anlamına mi geliyor
alpmomssss ssbkerem az az ve sık sık beslemek gerekiyor evet ama yine çıkarıyor bizimki yine yine . En korktuğum şey kusmasıydı her yerimiz kusmuk oldu alıştık … Ek gıdadan sonra bir tık azaldı
ssbkerem alpmomssss evet ama doktorlar tam zıttını diyor ya uzun aralıklı besleme gibi 2,5/3 sa bir emzirmeye özen gösterelim falan , bir saate bağlamak istemiyorum zaten bebeğimde durmuyor o saate kadar ama gazını çıkarmak için her omuzladigimda muhakkak kusmuk var fazlasını mı atıyor?:/
alpmomssss ssbkerem hep öyle derler ama reflü tanısını genelde doktor koyar . Sizinki böyle bir tanı koydu mu yoksa siz kustuğu için mi böyle düşünüyorsunuz ? İlk 3 ay genelde bütün bebekler kusuyor zaten gazdan . Az az ve sık sık besle demişti bana doktorumuz
ssbkerem alpmomssss evet doktorum söylemişti reflu için beslenme duzeninizi ayarlayım dediler ama iste…
pinar2222 Gece uyurken çok dikkat etmenizi muhakkak sırt üstü yatırmanızı tavsiye edeceğim. Eskiler yan yatır diye itiraz etsede sakın 🌸Benim kızımda böyleydi uykusunda çok tıkandı kucakladım en son kucağımda uyumaya başlamıştım. Şuan 6 aylık hepsi geçecek ve çok özleyeceksin 🥰