PoppyDaNeer Bozdururken en az fark olan ajda bilezik mi? Çeyrekleri bilezik yapıp öyle kullanıp saklamak mantık lı mı ne diyorsunuz? Kendisi veya kocası kuyumcu olan varsa bir yardım etsin🤣
hunilimomy PoppyDaNeer direk ceyrek olarak saklamak bence. Eger uzun vade de tutacaksınız Ajda bilezik zarar etmezsiniz ama çeyrekli bilezikte cok zarar edersiniz
Deletedmom192 PoppyDaNeer ceyrek bozdurup ajda almak mantıklı degıl. Hem ceyrek bozdururken zarar edeceksınız hemde ılerde ajdayı bozdururuken ıkı kere zarar olacak yanı.
1prensessannesi PoppyDaNeer benimde 24 ayar gramlarim vardı. Onları yaptırdım 15 gr 6 tane. Bence bozdurulmayacaksa yaptırın en azından takarsıniz
Huma_kus34 PoppyDaNeer ahaha bende oyle bırsey yaptımda çeyrek degerli ondan 😂 ama uzun süre bozdurmıcam dıyosan yap tak
duruistwo PoppyDaNeer Ajda bilezik yaparım dediniz ya Tek seferde alıcaksanız nakitinizle evet mantıklı Ama 3,4 ay kenara para koyup yapacaksanız yine mantıklı olmuyor demek istedim
-sevimlipolyanna- Benim eşim şu an ek işe gidiyor kazandıklarını çeyrek yapıyoruz kasımda hepsini birleştirip bana ajda yapıcaz uzun vadeli mis gibi yatırım işte 😂
1prensessannesi -sevimlipolyanna- ajda yapacaksanız 22 ayar gram alın çeyreği bozdururken zarar ediyorlar ama gram verince üste para vermiyorsunuz yada para artmiyor
1prensessannesi -sevimlipolyanna- evet bende de 24 ayar vardı. 2 gün önce 15 er gram dan 2 ajda siparişi verdim. 30 gram ajdaya 28 gr 24 ayar verdim mesela. Tam ederini alıyor ajda da işlem olmadığı için. 22 ayar olsaydı 30 gr 22 ayar verecektim
minikmisimben PoppyDaNeer şöyle diyeyim çeyrek saklamak mantıklı bence ama şu var 1 yıl önce 29 bine aldığım 10 gr ajda şu an 40 bin oldu yani altın bence öyle işlemesi falan yok bence çok zarar olmaz☺️