sumeyyesinanaras thingma 5 aylıkken dönmeye başladı benim bebe şuan 6 aylık fır fır dönüyor yanlız bırakamıyorum yattığı yerde kalmıyor
kirmizibalikbeachte thingma kuşu. Bırak henüz dönmesin sonra senin uykuların kaçacak 🥲 gece uykusunda dönüp mızıldanıp duracak 🥲
Kitsu Bir anda oluyor gerçekten dikkat edin dönmüyor diye güvenmeyin. Biz 4. Ayda sık sık dönme antrenmani yapıyorduk yerde çok faydalı oldu
Kitsu sumeyyesinanaras uykusunda yüz üstü döndüğü için uyanıyor mu 😂 şuan en büyük sorunumuz o oldu da
thingma sumeyyesinanaras gerçekten öyle fırfır dönüyolar mı ya aman evet bırakmamak lazım allah korusun. Beşiğe korumalık mı almalıyım dönerse kafasını çarpabilir sanırım
sumeyyesinanaras Kitsu ayyy inanki 500 kez uyurken kontrol ediyorum o şekilde uyanıncada ağlama krizimiz var 😂
sumeyyesinanaras thingma beşiğin korumalığı yoksa ihmal etme canım hemen al durmak bilmiyorlar Allah muhafaza korumalık önler en azından
elif0712 thingma 4.ayında dönmesi gerektiği söyleniyor ama hepsi farklı işte döner yakın zamandaa merak etmeyinn