betul97_ Fethiye de villa kiralayacağız bildiğiniz güvenilir siteler var mı? Villa sepetinden bakıyorum oradan bir kere gitmiştik başka var mı
nesemom betul97_ ay bende arıyordum böyle bir şey özellikle bebekle gidebileceğimiz güvenilir siteden rezervasyon yaptıracağımız bir yer var mı
umaysena betul97_ villabyaras var biz geçen sene gittik. Arkadaşımın yeri orası çok güzel çok temiz biz çok memnun kaldık ve tanıdığım bildiğim insanlar kalkanda güvenle kalabilirsiniz
umaysena betul97_ özelden size adımı söyleyeceğim benim adımı söylerseniz yada instagram adresimi vereyim videolarını size atayım çok temiz ve güvenilir
betul97_ nesemom Site değilde biz kendi ailemle gideceğiz 1 yaşında kızımla güvenemedik o yüzden villa tutmak daha mantıklı geldi herkesin kendi odası ve havuz daha uyguna da geliyor
nesemom betul97_ site derken rezervasyon sitesi ya da villaların marka ismi gibi daha önce gittiğiniz önerdiğiniz bir yer var mı
betul97_ Ogulluana Ayy çok uzakmış biz Kaş’ta kaldık oraya uzak olunca bu sene Fethiye de bir yer bulalım dedik