Kızlar öncelikle ilk bebeğim ve 3 ay 1 haftalık emzirme sürecim çok zor geçti ilk başta memeyi tutmadı öyle böyle tutturdum tabi o sıra mama takviyesi yaptık hâlâ yapıyorum . Önceliğim hep anne sütü emziriyorum bakıyorum huzursuzsa 60 cc mama veriyorum doktorum o kadarı yeterli kilosu iyi dedi . Konuya gelecek olursak hiç emzirmeden sağım yaptığımda 90-120 arası sütüm çıkıyor ama emzirip sağım yaptığımda hiç gelmiyor 10 cc falan anca çıkıyor o da zar zor . Doktorumuza şuan bebeğim sadece mama içmiş olsa kaç cc içer diye sordum geçen kontrolde o da 90-120 arası dedi bazen bakıyorum emzirdikten sonra uyuyor ya da sakin mama vermemeye çalışıyorum o zamanda bezi mama içtiği zaman ki gibi dolu dolu olmuyor bezin yarısı ıslanmış oluyor 3-4 saat içerisinde ama her emzirmeden sonra mama verdiğimde 2 saatte bir bezini değiştirmem gerekiyor . Hani sadece anne sütü aldığı zaman doyup doymadığını anlamak için bezine bakıyorum ama bu bezde ki doluluk miktarı ne kadar olmadı anlayamadım tam . Ama bebeğim genel olarak hep huzursuz sütüm mü az başka bi problem mi var bilmiyorum . Sütümü artırmak için süt çayları ekstra beslenmeme falan dikkat ettim ama artık baktım durum hâlâ aynı bıraktım bende ne yapmam lazım yardımcı olabilecek olanları bekliyorum burada .