Kızlar oğlum eylülde 3 yaşına girecek normalde 3 gün öncesine kadar gece asla kuru kalkmazdı 6 xl bez takıyordum ona rağmen taştığı zaman bile oluyordu dün bezi çıkardık ona da güzelce anlattım artık bez yok dedim bizim gibi tuvalete yapıcaksın dedim tamam anne dedi. Bu arada çişini bilmiyor kakasını da hep yaptıktan sonra söylerdi. Dün kuru uyanınca evdeki herşeyi kaldırdım ve başladık ama hiç tuvalete yapmıyor hep kaçıyor zaten hemen yapmasını beklemiyorum ama inat ediyor ben teklif ediyorum 10 saniye oturuyor anne bitti diyor kaçıyor başka yere çişini yapıyor. Normalde gün içinde 2 kez kakasını yapar dün bekledim yapmadı geldiğinin farkındayım sürekli köşe bucak kaçtı saklandı ağladı, teklif ettim gel yapalım dedim oturdu kalktı kaçtı 2 3 saat sürdü bu olay anne karnım ağrıyor dedi. Gece ne olacağını bilmediğim için mecbur bez taktım uyumadan önce kakasını ve çişini yaptı ve kurtuldum anne dedi çook mutlu oldu kendimi çok suçlu hissettim öyle diyince bezini değiştirdim sabah kuru uyandı. Sabah yine söyledim tuvalete yapıcaz diye ama malesef yine kaçarak saklanarak 3 4 kete çişini yaptı başka yere. Dün öğle uykusunda alıştırma külodu giydirmiştim uyurken bayağı işemişti. Acaba hazır değil mi ben mi acele ediyorum bilmiyorum lütfen akıl verin bana 2 günde bile çok yıprandım asla kızmıyorum bu arada yapınca annecim bir daha gelince tuvalete yapalım olur böyle kazalar diyorum ama şimdiden yoruldum