dilarahlas Arkadaşlar molfix mavi paket 5 numara bize küçük geliyor. Molfix premium kullanan var mı aranızda. Kalıbı nasıl. 6 numara almak istiyorum ama o da büyük mü olur bilemedim. Molfix pure soft mavi pakete göre bir tık daha büyüktü mesela onunda stok sıkıntısı olduğu için alamıyorum. Molfix premium kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim
morkelebekk54 dilarahlas molfixsin kaliplari hangi model olursa olsun ayni. Hepsini de kullandim premium olan bence guzel degil bi iki kez işese poposunda beyaz biseyler oluyo. Bezim icindeki seyler cikiuo resmen. Bi iki kere şans verdim bida almadim. Mavi paketten hic bi farki yok kaldi ki daha kotu. (Bize gore en azindan alip deneyejilirsiniz) ben mavi paketi kullaniyorum genelde. Eger sari paket varsa sari paketten aliyorum o daha yumusak cunku sari paket olan
tgcyi dilarahlas molfix mavi paket kullaniyoruz premium bi denemek istedim gece bagladim sabah ici asagi dogru kaymisti gece icin memnun kalmadim acikcasi gunduz kullanip bitirecegim dahada almam acikcasi mavi olandan devam edicem
myangelson dilarahlas kalıpları aynı mavi pakette 3 numara kullandım premiumda da kullandım şuan pure soft kullanıyorum hepsinin kalıpları aynı
aylaa26 dilarahlas ben kullanıyorum mavi paketten bir tık daha büyük kalıbı softla premıum kalıbı eş değer fark yok
zeyum7 Ben geçenlerde aldım premium’u, bence çok az büyük kalıbı. Çocuğum zayıf bir çocuk olmamasına rağmen 3 numarayı kullandığımda (2 numara bez artık rahat olmuyor) çok güzel oldu, sadece hafif büyük geldi. Yani beni rahatsız etmedi
dilarahlas morkelebekk54 mavi bize küçük geliyor ama sarısı maviye göre gayet iyi oluyor kalıp olarak. Sarı da da stok sıkıntısı yaşıyoruz sürekli internetten almak istemiyorum teşekkür ederim
morkelebekk54 dilarahlas malaesef sari paket heryerde yok varsa bile kullandigim numara yok hic. Bebekten bebege degisiyo demek ki kilosuna gore aliuorum ben genelde. Rica ederim ne demek
mondecaidensecmeler dilarahlas mavi paket 4 numara kullanıyorum tam oluyor. Kalıpları aynı zaten bir numara büyük alin
maygirl dilarahlas bebeğiniz kac kilo bilmiyorum ama.9.5 kilo iken molfix 6 no kullaniyordum.5 no yanlardan bnce kısa gbiydi.soft kalıbıda cok fark yok.