Hanımlar 4 yaşında bir kızım var, bir de küçük kardeşi var. Oldum olası matkaptır yüksek motor sesidir korkmuştur ama şu son 3 gündür ayrı bir korkuları arttı. Yıllardır evimizde olan elektrik süpürgesini küçük kızım oynarken çalıştırdı, biz o sırada büyük kızımla mutfaktaydık bir bağırma, bir kaçma, nasıl ağlıyor ama korkuyorum diye. Şimdi elektrik süpürgesi desem bile açma anne açma diye bağıra bağıra odasına kaçıyor. Kardeşinin yürümesine izin vermiyor gider de süpürgeyi açar diye. Dışardayken araba geçiyor o ses ne? Diye hemen korkuyor. Evin yanında elektrik direğinde tamirat yapılıyordu orda bir çeşit makina kullandıla ismini bilmiyorum, sırf onu duydu diye nerelere koştu kaçtı arkasından zor yetiştim. Televizyonda bazı çizgifilmlerde çıkar çıkmaz değiştir anne diye ağlayarak kaçmaya başlıyor mesela. Önceden sadece patates adam şarkısında bi kaçardı sevmezdi, şimdi belki 20 şarkı oldu. Gerçekten bu bir kaç gündür artık çok yorucu olmaya başladı. Korkuları niye arttı inanın bilmiyorum. Anlatıyorum inanın çok anlatıyorum güzel güzel yaklaşıyorum ama yok olmuyor. Başına gelen var mı? Geçti mi? Nasıl bir yol izlemeliyim? Lütfen her türlü öneriye açığım