edahumaa Kızlar oğlum 5 yaşında e devlttm baktığm zaman okul numarası felan gözüküyor ama okulla alakalı birşey gözükmüyor anlamadım 5 yaşında anasıfı çıkıyormu veya nereden bakabilirim nereden bakabilirim okuluna bilen varmı
Dmt-01 edahumaa oy kullanırken hangi okulda kullanıyorsunuz büyük ihtimalle o okulla anasınıfı varsa orası çıkacaktır.Gidip bi görüşün okulla
Mariposa edahumaa bende az önce baktım senenin başında okul ismi çıkıyordu fakat şimdi e devlette bakım çalışması varmış bende göremedim. Bu aylarda kayıt oldukları için evinize en yakın okula gidip de bilgi alabilirsiniz bence. Sistem yoğunluğundan göremiyoruz sanırım
tosbiksmoms edahumaa e devletten gozukmuyordu bizimki de bende en yakın okula gidip kayıt yaptırmak istediğimi söyledim 5.5 yaş hemen yaptılar. 5 yaşa da kayıt oluyor.
Kuzularinanasi edahumaa kayitlar temmuz 8 gibi basliyor.daha sisteme dusmemistir.temmuzun 10 gibi bakin otomatik size en yakin anaokulu cikar ztn yazar edevlette.
Dmt-01 edahumaa hmm ozaman en yakın anasınıfı olan okul hangisiyse orasıdır oraya bakın bi numarasını bulursanız arayıp sorun ama boş yere gitmeyin