Kızlar mayıs ayında tartıldım 76 kg idim küsürstı saymıyorum. Neyse ben diyete başlayıp bıraktım başlayıp bıraktım ona rağmen şu son günlerde ipi sıkı sıkı tuttuğum için 70 kg düşmüşüm ve yağdan gitmiş çok mutluyum. Evet süre uzun oldu ama bence herkes kendini bilir tanır bana zaman tutmak iyi gelmiyor motive etmiyor beni sabırsız ve umutsuz ediyor o yüzden ben şu an beslenmemi diyetini oturttum ve aynen devam ediyorum benim insülin direnci var şeker ilacı başlattı doktor başladım az birşey kullanıp bıraktım ve gerisini kendim getirdim belki okuyanlar için büyük birşeu değil ama benim gibi olanlar anlar benim için büyük bir şey bu .şekeri tatlıyı ki çok düşkünüm bir kerede kestim ekmek sadece sabah bir dilim ve hareket etme şansım yok spor gibi ona rağmen 6 kg gitti artık hızlı veririm kendinize inanın kimisi haftadan haftaya aydan aya tartılır ben her gün tartılmayı seviyorum beni motive ediyor. Kimi insan zaman hedefi koyar mesela 2 ayda vercem gibi ama bana asla zaman tutmak iyi gelmiyor onu anladım ben akışına bıraktım arada kaçamak yapıyordum şimdi bu kiloyu görünce öyle bir motive oldum ki asla kaçamak yapmıyorum bir haftadır çay bile şekersiz .gerçekten de çok işe yaradı demem o ki tartılarda eksi göremeyince hevesimiz kaçmasın ve illa şu kiloyu 2 ayda 3 ayda gibi zamanda verecem diye şartlamayın bence. 🥰