htccc20 Merhaba doktor dün aşırı adet kanamam olduğu için iğneyle beraber doğum kontrol ilacı verdi üç aylık bebeğim daha önce kullanmadım ama sigara içenler kullanmamalı diyorlar birde kalp hastaları varmı aranızda kullanan zylnda ismi bu arada
alyamiramm htccc20 merhaba aşırı adet kanaması sizde doğumdan sonra mı oldu acaba önce var mıydı. Bide normal.mi sezeryan mj.yaptiniz emziriyor musunuz
htccc20 alyamiramm emziriyorum kırkımdan sonra adet gördüm normaldi üçüncü ayda yoğun kanamayla hastaneye gittim doktor da bu ilacı önerdi
htccc20 alyamiramm ilacın sekizinci gününde korunmadık talimatında 7.gün sonra etkili olur diye inanarak daha önce hiç kullanmadım çünkü
alpaslanmom_ htccc20 ben cezarette kullanıyorum emzirdipim için doktor ilk kutuda korun dedi 7 gün falan demedi
htccc20 alpaslanmom_ evet biliyorum doktora sordum kullanabilirsin dedi daha önce kullanan oldu mu mecbur zylandayı bırakıp tekrar sonra başlayacağım
htccc20 alpaslanmom_ maalesef ya ertesi gün hapı kullanacağım çocuk doktoru da kullan dedi emzirebilirsin dedi