nur2705 Bebeğim yeni 10 aylık oldu. Geceleri çok uyanıyor. 4 diş çıkardı şu an çıkan bir diş yok ama aşırı huzursuz. Diş yerleri beyazlamış. Bu ayı nasıl geçiriyorsunuz 🥲
momas nur2705 10.5 aylık perişanız gece olsun istemiyorum cinnet geçiriyorum artık yatırdığım an ağlıyor tepiniyor ama çokta uykusu var. Alt 2 çıktı üstten 3 diş birden geliyor sanırım derdi o bütün gün ağlıyor kucakta bile tatmin olmuyor sinir hapı içmeyi düşünüyorum evet daha bebek onunda suçu yok ama ben hiç iyi değilim evin derdi çocuğun hali beni benden aldı artık leyla gibiyim
nurbahar33 nur2705 10. ay beni duvardan duvara fırlattı. 11 ay 8 günlük hala etkileri sürüyor. gece uyanma, dalamama, tek uyku denemeleri ayy dedim ya hala devam yani. bir de 12. ayda atak varmış. bakalım gel hele gel gel modundayım
zeyyneep Melek olan bebeğim canavara dönüştü diyebilirim ayrıca altıncı dişide geliyor onunda etkisiyle onuncu ayımız berbat geçiyor diyebilirim daha yeni on aylık olduk ama çok yoruldum önceden sadece diş dönemlerinde bir kaç gün huysuz olurdu ama şuan aşırı sinirli aşırı huysuz geceleri sık uyanıyor çok yorgunummm
nur2705 zeyyneep bende aşırı yorgunum. Sanırım 10. Ay zor geçecek. Sürekli şurupta vermek istemiyorum
momas nur2705 Amin canım yani bu zamana kadar en zorlandığım ay bu oldu. Korkuyorum bilinçlendikçe her ay daha zor olacak…
balmelinam 9 bucuk aylik uyku konusu degil ama yerinde durmuyor oturmak istemiyor hemen herseyden sıkılıyor sekilden sekile giriyoruz surekli disari ciksak ayni evde dursak aynı sicaklardan da olabilir bilemedim🤷🏻♀️