Deletedmom897 Zuber, humm gibi markaların hangi cesitlerini denediniz? Hangilerini begenip hangilerini begenmediniz?
Mnktrtaaa Deletedmom897 humm un pancarlı krakeri ve bazen kurutulmuş meyve veriyorum yolda dışarda tatilde oyalamak için herzaman meyve olmuyor birde kuruyemişi 1 yaş çocuğuna nasıl vericeksin
annekadin21 Deletedmom897 humm cilek ve muzlu lokum gbi bir atıştırmalık var. Onu çok seviyoruz. Bide tarçınlı olan çok güzel ben bile yiyorum
canmanayvesuyu Deletedmom897 bunu ben de merak ediyorum 11 aylık olacak oğlum humm keklerinden falan yiyebilir mi ki?
duruistwo Deletedmom897 1 yaş için çok erken bekleyin bence , organik bebe bisküvisi alabilirsiniz ya da evde yapabilirsiniz
Deletedmom897 Mnktrtaaa valla ben cevız fındık badem vercegım zaman halen rendelıyorum.Bir tek kuru uzume sıcak bakıyordum onu da doktorumuz cok verme cok yuksek seker var ıcınde dedı.
Deletedmom897 canmanayvesuyu parkta yediren anneler goruyorum son zamanlarda.Bıraz bebekle de alakalı galıba ben de vermek ıstıyorum bazen oyalamak zor oluyor yzun sure dısarda oldugumuzda
duruistwo Deletedmom897 Tekrar şans verin :) Paketler için gerçekten erken İçlerinde şeker olmasa da elma suyu konsantresi var ve inanın tatlı Kızım 2 yaşında ben bile bisküvilerini ya da züberi haftada 2,3 anca veriyorum
cokbilmismom Deletedmom897 humm tahinli pekmezli kurabiye ilk kez geçen gün aldım güzeldi. Hipp bebe bisküvisi veriyorum. sadece dışarıda durmazsa eğer. 14 aylik