hilall1234 Gece ateşi çıktı calpol verdim pek düşmedi biraz azaldı acile gittik, üç günden uzun sürmeyen ve ilaçla düşmeyen ateş için hastaneye getirmeyin dediler. Ne yapicam evde ateşi varken ?
organikirmik hilall1234 soyacaksınız ılık duş aldıracaksınız calpol etki etmiyorsa ayı da uygunsa doktorunuzun önerdiği başka bi ilaç kullanacaksınız dolven gibi fitil gibi. Doktorunuz ekstra bi şey kullanın dedi mi
gizememre hilall1234 ateşi kaça çıktı , ılık duş aldırdınız mı , bir de ateş düşürücü verdikten sonra kaça düştü
AegeansMom hilall1234 ilaçla düşmeyen ateş için nereye götürcekmişiz acaba? Bazı doktorlar saçmalıyor. Ben belki göremiyorum ama kulak enfeksiyonu var. Nasıl bakcam cocugun bogazına kulağına. Belki farklı bir şey uygulamayacak ilaç olarak ama muayene etmek zorunda yani. Bazı doktorların tribine sinir oluyorum
gizememre hilall1234 verdiğiniz ateş düşürücüyü yeni mi açtınız yoksa evde varmıydı benim doktorum uzun süre duran ilaçlar etkisini kaybeder yeni yazayım demişti
Mariposa hilall1234 tamam günde 3 defa Calpol verebilirsiniz. Direnc devam ederse ılık su ile eklem yerlerine kompres yapabilirsiniz 38,7 39 görurseniz kasiklarina göbeğine ilik su ile devam. 39 üzerine çıkarsa ilik su ile duş. 39 altı ateşte duş yaptırmanıza gerek yok . Geçmiş olsun
hilall1234 gizememre eskiydi evdeki yeni alalım bari. Bir de şurup içince kusuyor genelde pek gitmiyor yani
gizememre hilall1234 evet ondan da kaynaklı olabilir yine de kendi doktorunuza da bir görünün düşmezse
Mariposa hilall1234 enjektorle azar azar vermeye çalışın. 38,7 üzeri çıkarsa fitil verirsiniz . Kendi doktoru yok mu. Randevu alıp gösterin çocuğu neden ateşi çıkıyor calpolun yanına bi tane daha ateş düşürücü verebilir