Superisii Bugun misafirim var Tepsi böreği Köz patlıcan yogurtlu meze Kurabiye Magnolia Kısır yapacağım sence yeter mi yoksa bir şey daha ekliyim mi aslında yaprak sarması olsa çok iyi olur ama onu yapamadım hazır da nerede satılıyor bilmiyorum
456PlayerEsra Superisii ben doğulu olduğum için menü bana birazcık basit geldi 😂 hani nerde et yemeği güveç saç tava nerde
Fkb30 Superisii yaprak sarması olarak biz fileden ve a 101de satılıyor ya burcu markası onu çok seviyoruz bilmiyorum fikir olsun sizede 🥰 içinde 7 tane var 80 TL birşey ama tabi ondan birkac tane almak lazım oda pahalı gelir çok 🤭😄
456PlayerEsra Ha pardon yemekli misafir değilse bu menü gayet iyi ben akşam yemeğe bunları hazırladın sandım
456PlayerEsra Superisii o zaman gayet güzel yeter bence . Tepsi böreğini nasıl yapıyorsun var mı güzel bi tarifin
Superisii 456PlayerEsra hazır yufkadan yapıyorum canım 2 sb süt 3 yk yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 2 yumurta harcı bu şekilde, en son yufkayı kesip soda döküyorım
Superisii organikirmik yoğurtlu patlıcan mezesi var, acaba bide köz kapya mısır turşu salatası mı yapsam
organikirmik Superisii işte +1 yoğurtlu meze daha dedim. yoğurtlu salatalık mezesi var mısır falan da ekleniyor cacık gibi ferah oluyor o tarz bi şey de olabilir
Dmt-01 Superisii kapya biberli salata yerine bence arpa şehriye salatası yapın yine kapya biberi közleyin,mısır kornişon ekleyin,varsa tavuk haşlayıp ekleyin bide çok güzel oluyor.
Superisii 456PlayerEsra ne istersen onu koy evde ne varsa😂 ister ıspanak ister peynir istersen patates