ikikizcem hamcokelek33 herseyi denedim bana uyku ve bulgur pilavı süt yaptı takviyelerle devam ediyoruz anne cayi falan aldım gittiği yere kadar gidecek valla ilk kızımı da 3 Ay emzirmistim napalim
suhedaaaaa hamcokelek33 Bazı B12 ilaçları Hurma Tahin Kabuk tarçınlı su Bol yeşillik Bulgur Olumlu düşünce Mümkün olduğu kadar uyku
humeyrasm hamcokelek33 bende de dut kurusuyla tahini karıştırıp yemiştim artırmıştı çok şükür. Yanında da büyük bardak su. Hergun yapıyordum. Helva çok şekerli ya çok kilo yapmaması da iyi bu karışımın..
kudenova hilalakdeniz allah allah neden önermiyo? ben doktor önerisiyle aldım hatta. 700tlye aldım ama baya gidiyo
betamom hilalakdeniz yukarıda bi hoşaf tarifi vereim o cok işe yarıyor. Birde solgar bira mayalı b12 dedi emzirme danısmanı. Bürde maltana markalı malt içeceği
serdarrr Aşurelik buğdayı pişirip yoğurtla karıştırıp yiyorum. Bestlak damla kullanıyorum. Bulgur pilavını soğanlı yapıyorum o da işe yarıyor. Bir de üzüm hoşafı benim sütümü getirmişti.
umaysena lenas cerrahi işlem uygulanacak , ilk başlarda sıkıntı olmadı ama şimdi memeyi çok zor alıyor kızım
BeyzanurrK hamcokelek33 kuru dut ile rezeneyi karıştırıp demliyorum çay olarak içiyorum onun faydasını gördüm
hunilimomy caandaaan gürültülü kaka, isilik benzeri döküntü, gaz ,huzursuzluk , uykuya dalmada güçlük vardi
caandaaan hunilimomy aynı durumdayım da kakasında vs bir şey yok aslında ama diğer hepsi var anne sütü alerjisi mi?
hunilimomy caandaaan coklu besin alerjisi kakasi mukusluydu bizimki cilt tepkili alerjiydi hic kan görmedik
caandaaan hunilimomy cildinde kızarıklıklar var doktor isilik dedi ama ben tedirgin oldum o yüzden sordum. Kendi yeğenim de çoklu besin alerjisi var ama onun ki direk nefessiz kalıyor o boyutta. Allah sağlığını versin yavrunuzun.
durubahar hunilimomy bizimde süt alerjisi var iki haftadır diyet yapıyorm ama hala kakası mukus ve ciltte dokuntu oldu yıne sanırım yumurtayada var teste süt cıkmıstı sadece