elifgngr Selam herkese bebeğim 2 ay 13 günlük 3 aylık olunca doktor getir yapalım dedi , sizce yaptırmalı mıyım kararsız kaldım herhangi bi yan etkisi oldu mu yaptiranlarda
organikirmik elifgngr olmadı. Rotavirüs hastalığının etkileri daha ağır, siz bilirsiniz göze alıyosanız yaptırmayın
bubekoglu elifgngr ben 3.ayına girer girmez yaptırdım zaten ağızdan veriliyor damla şeklinde herhangi bir yan etkisi olmadı mutlaka yaptırılmalı. 2.dozu da 5.ayda yaptırıcaz sonrasında Menenjit aşılarına başlayacağız insallah
kaanasilinannesi elifgngr bende çok kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda herkes bisey diyo insan korkuyo
bilgedm elifgngr Aşısız bebekler hastalığa yakalandığında çok zor atlatıyorlar. Ben Salı günü yaptırdım ilk dozu. Ateş gibi bir yan etkisi olmadı. Sadece 2 gündür biraz gaz sancısı çekti belki o aşıdan olabilir ama bebektir gaz olur yani dert etmedim o yüzden.
merilla1 Ben 2 ve 4 aylıkken yaptirdim. Tabi ki yaptırmalisin rota çok ağır bir hastalık asi olanlar bile zor atlatiyor. Ates huzursuzluk vs olmadı sadece bir kaç gün ishal oldu geçti
ggrqnitt Bebeğinizde alerji belirtileri var mı takip edin varsa Dr bildirin genelde böyle durumlarda yaptırmıyorlar . Altta yatan alerjiyi nüksettirebiliyormuş haberiniz olsun. Biraz daha araştırabilirsiniz .Ben kendi çocuğuma yaptırdım .