yebaby bebeğim testi testi üç kere geçemedi sonra Berat testi yaptırdık %60 problem olduğunu ve cihazlandırma yapmamız gerektiğini söylediler biz cihazlandırdırma yaptırdık altıncı ayına fakat benim bebeğim ona rağmen hiç duymuyordu anneler anlar çünkü hiç kelimesi yoktu bubble danası falan yoktu ondan sonra biz gidip tekrardan mera testi yaptırdık KULAĞIN hemen hemen hepsinin kapalı olduğunu öğrendik test yanlışmış şu an İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi’nde Bionic kulak yapılacak oğluma ayın 9’unda Bionic kulak ameliyatı olacak oğlum inşallah ameliyattan sonra duyacak benim oğlum da çok zor bir süreç önce kabullenmek de çok zor yaşadık sonra kabullenmeden ziyade hemen çözüm aramaya başladım o kabullenme sürecin hep içinde yaşadım sürekli ağladım hala bile öyleyim sürekli insanlar açıklama yapmak zorunda kalıyorum ama çok şükür şu an oğlumun duyacağınnı konuşacağını bilmek bana çok daha iyi geliyor ve ben oradaki aileleri gördükçe şey diyorum iyi ki böyle bir şey var da benim oğlum duyacak