filtrekahvemm Kızlar 40 bin ihlas okuyarak ev alan var mı yada tanıdıklarınız bende bugün başladım rabbim isteyen herkese ev nasip etsin inşaAllahhh
12betul filtrekahvemm Kız hadi ben de seninle kendim için başlayayım . Ev için değilde borç için diyelim . İnşallah hepimizin duaları kabul olur
Merveeofs filtrekahvemm ben de birkaç gün önce başladım ama Allah bilir ne zaman biter uzun sürüyor yani
filtrekahvemm herhangibiranne_ 40 bin ihlas okuyanın dileği gerçek oluyormuş baktım okuyanlar ya 8 ay sonra ya okurken yarısında ev sahibi olmuşlar rabbim kolaylaştırmış işlerini
rabilay filtrekahvemm Bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz acaba gece yatarken falan okunabilir mi yoksa namaz abdesti alıp mı okumak gerekiyor başını örtmek falan gerekiyor mu yoksa gün içinde örneğin iş yaparken bile içinden okusan oluryor mu siz ne şekilde yapıyorsunuz
filtrekahvemm Merveeofs aynen günde 1000 tane okumaya çalışıcam çocukla biraz zor olacak ama zorlucam kendimi
filtrekahvemm Esraesra08 istersen senin niyetine başkalarına da okutabilirsin daha çabuk biter ben kayınvalideme falan söyledim onlar da yardımcı olacak
filtrekahvemm Merveeofs evet çok zor oluyor gerçekten ama ev almayı çok istiyorum rabbim hayırlısıyla nasıp etsin inşaAllah