Sisi Kizlar dogum yapali 52 gun oldu kanamam bitti ama afedersiniz yesil akintilarim hep vardi hala da devam ediyor? Benimle ayni durumda olan vat mi acaba?
UmayNil Sisi Doğumdan sonra henüz Dr kontrolüne gitmediniz mi? Dr.nuzun söylemesi gerekiyordu. Bir hafta sonra ve 40 gün sonra
Minikkusum1 Sisi dun ayji soruyu bende sordum yesille sari arsinda gidip geliyoo .arkadaslar normal olduguju aoyledilerr
Sisi Minikkusum1 ne zaman gececek acaba tecrubeli olanlar soylese ya 😣 cunki hem kotu kokuyor surekli temizlesemde artik tiksinmeye basladim . Adet gordum zannediyorum bazen o derece oluyor😥😣
Sisi Deletedmom006 ben de oyle biliyorum ama kimisi oluyor adetten sonra geciyor felan diyor bilemiyorum. Tecrubeli kimse yok sanirsam😥
Fth Maalesef ayni sorun bendede var 🤦🏻♀️Üç sefer doktora gittim üç tane fitil değiştirdim herseferinde iki kutu antibiyotik verdi doktor geçmedi maalesef bu benim üçüncü doğumum öncelerinde böyle bişey yoktu nasıl geçer hiç bi fikrim yok 🤷🏻♀️ soğan kürü tüketsem acaba geçermi bilmiyorum 🤔
Aliim Benimde 2 ay oldu doğum yapalı hala sarı Akıntı var ? Büyük ihtimalle iltihap naptın demi ? Kızlar bakmam lazım hiç öyle değildi