Seayel Kızlar ne yapsam yemiyor sadece 4 kaşık çorbasını içiyor başka da veremiyorum bazen cacık ama çok fazla değil napıcam ya
starwomen Seayel Bir süre vermeyin, unutsun. Sonrasında tekrar deneyin. Kızımda bir dönem yemedi ama şimdi yiyor.
bikahveicelimmi Seayel benim oglum da tek basina yemez, meyveli olarak yiyor suan. Muzlu yogurt yaparim hep bir de o sekilde deneyin isterseniz
vvb starwomen benim kızım 3 yaşına kadar yumurta yemedi. Şimdi yumurtayı nasıl pişirirsem yiyor. Dönem dönem değişiyor. Şimdide önceden severek yediği şeyleri yemiyor
Seayel Herşeyi denedim bir süre vermedim hala aynı mesela normal sulu yemek pilavdan hafif karıştırıp kaşığı dokunduruyorum anlıyor hepsini çıkarıyor
canmanayvesuyu Seayel instagramdan bi tarif görmüştüm muz yaban mersini labne yoğurt 2 yemek kaşığı yoğurt var içinde bebeğim severek yiyor hatta dedim bunları tek tek vermeye kalksam yiyemez asla ama böyle olunca yiyor 😂
Jelibonsmom Seayel içine meyve, fıstık, bal , kakao vs koyup robotta çekiyorum bi tık daha iyi yemiş oluyor deneyin isterseniz
momeymen Seayel yiç üzülme benimki başta asla yemezdi öğürürdü. Hiç zorlamadım. Bıraktım kendi haline. Şimdi 14 ay oldu. Yoğurt delisi. Asla reddetmez. Demem o ki ben de üzülüyordum ama değişiyor.bazen hrp yediğini yemiyor bazen yemediğinin hastası oluyor
momeymen Seayel yiç üzülme benimki başta asla yemezdi öğürürdü. Hiç zorlamadım. Bıraktım kendi haline. Şimdi 14 ay oldu. Yoğurt delisi. Asla reddetmez. Demem o ki ben de üzülüyordum ama değişiyor.bazen hrp yediğini yemiyor bazen yemediğinin hastası oluyor
maygirl Seayel kızımın bi dönem yoğurt yemediği zaman çok az bal veya pekmez ile tatlandırırdım öyle yerdi.
starwomen vvb Benim kızımda Yumurta ve yoğurdu yemiyordu şimdi yiyor. Dönemsel olarak tatlar da değişebiliyor
Minnakordek Seayel kefir falan içir yani bir ürünü yemiyorsa yapcak bişey yok. Onu başka biseyle kapat. Emin ol zaman geçtikçe kendi kendine yiyecek şuan için yoğurdun üzerini çiz derim ben