nurseli066 Kızlar selam oğlum 5 aylık beşikten alırken kafasını sert bi şekilde tahta beşiğe sert çarptı. Neresini çarptı göremedim. Biraz ağladı ama şuan sakin. Kafasının yan tarafı kızarık. Çok korkuyorum.Eşim de evde yok hastaneye gidemem.Yardımcı olur musunuz
Feyzosumunannesi nurseli066 Uyutmayin şiddetli fışkıracak şekilde kusma ve gözlerde kayma var ise hemen doktora götürün.
yaseminmetehanahmet nurseli066 Biraz uyutmayın bence oyalayın oyuncak,kucakta gezdirme gibi Allah korusun bişey olursa zaten 1 saat içinde belli ediyor olmazsa uyutun minnoş iyice huzursuzlanmasın ama gece takip edin siz bugün genede 😊
Feyzosumunannesi nurseli066 Bebek normal davranıyorsa ağladı, sakinleşti, kusmadı, bilinci açık ise 1 saat gözlem yapın, sonra uyumasına izin verebilirsiniz.
nurseli066 yaseminmetehanahmet evet kucağımda gezdiriyorum uyumaması için. Ama çok korkuyorum ilk çocuk ve ilk defa başıma geldi.Çok sert çarptı çünkü.
yaseminmetehanahmet nurseli066 Benimde 3 aylık bebeğim geçen hafta bebek arabasa çarptı baya ağladı huzursuzlandı ama başka bir şey olmadı dediğim gibi takip ettim şansıma uyku saati de değildi benim de ilk çocuğum içinizi ferah tutun bir şey olmaz inşallah 🌸
nurseli066 yaseminmetehanahmet Size de çok geçmiş olsun.Bekliyorum bakalım birşey olmaz umarım.Allah çocuklarımızı kazadan beladan korusun.