stillwasser 3 yaş oglum var şu an onu tatile götürüyoruz birde kapadokya ya gidelim dönüşte diyorum 1 gun konaklamalı kayınvalideme bırakıp ama bizim oglan bize cok düşkün üzülürüm de kararsız kaldım
Mariposa stillwasser çocuklarımdan ayrı hiç tatil yapmadım öyle bir ihtiyacım da olmadı. Yapacak olsaydım da o bana tatil olmazdı sanırım sürekli arar takipte olurdum. Siz ihtiyaç hissediyorsanız 1 günmüş zaten bırakabilirsiniz neden olmasın.
kirmizibalikbeachte stillwasser bırakanlar tabiki var ama ben bırakamam. Beni özler ağlar diye düşünüp kahrolurum bişey anlamadan hemen dönerim jsksdj
stillwasser Mariposa bende yapamıyorum işte içim rahat etmiyor şimdi götürüyoruz onu da ama bu aralar cok yoruldum bi gitsem diyorum kararsızım
stillwasser uuuuuuu ben şu an onu da götürüyorum 1 haftalık antalya ya onun haricinde 1 gün eşimle gidiyim diyorum ama içim rahat etmiyor
stillwasser kirmizibalikbeachte bende öyleyim işte içim rahat etmiyor bi git diyorum sonra asla fln 🤣
organikirmik stillwasser Ben bırakamazdım çünkü bana tatil olmazdı o, ama kafa dinleme ihtiyacım var ve çocuğum olmadan kafa dinleyebilirim diyorsanız bir günden çok da bir şey olmaz herhalde
kirmizibalikbeachte stillwasser boşver büyüyünce bolca çocuğun olmadan tatil yapacaksın, şimdi onunla tadını çıkar 💓
adaatuna stillwasser müthiş giderim öyle bi giderim :) doktoruma sorduğumda 3-4 gün ayrı kaldın diye bağın mı bozulacak diye gülmüştü anneler çok abartıyor Anneden önce insanız tatile sakinliğe ihtiyacımız var
hunilimomy stillwasser güvenebileceğim bi kisi varsa 1 gun tabiki bırakabilirim annelerin de kendine zaman ayirmasi gerekli imkanı olan olmayan farkli bi durum tabiki ama önemli olan mutlu anne mutlu cocuk bence
Zlm stillwasser ben gitmem tercihim değil zaten güzel bakacaklarınada güvenmiyorum birkaç saat belki ama yatmalı kalamam
blueberryyy__ stillwasser benim oğlum daha 5 aylık büyük konuşamam ama eğer sizin kayınvalideniz güzel bakıyorsa buna eminseniz zaten oğlunuz büyümüş yani bir geceden birşey olmaz herhalde