Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kızlar Eltimi yarın eve davet ettim teyzesi de gelecek akşamdan ne yapabilirim sabah hemen pişiririm ama sabah uğraşmayacağım bir şey olsa daha güzel olur dolaba koyuo sabah pişirebileceğim şeyler 😊
pogacayanaginannesi Valide-Ayse-Hafsa-Sultan tuzlu kurabiye ve ıslak kek yapabilirsin akşamdan yaparsın sabah pişirme derdin de olmaz eğer çaya geleceklerse
Meri-Mel Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Maden sulu börek yap canım sabah sadece fırına koymak kalsın,kurabiye pogoca gibi şeyler de bozulmaz bir günde, mozaik pasta yapabilirsin
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pogacayanaginannesi çay yanı canım olur ama ben tuzlu kurabiye beceremiyorum ya
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan endoplazmikretikulumiste NeclaLeylaCeydaOhnealaneala gizememre alinmom alinmom Meri-Mel Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Tubanurrr pogacayanaginannesi Patatesli börek yaptım rulo Islak kek yaptım çok şükür kalıba yapışmadı 😀 Mozaik pasta yaptım ikinci tatlı fazla oldu ama olsun Yanına da ne yapacağım bakalım 😀 çok teşekkürler
alinmom Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Kek, börek, tatlı yada tuzlu kurabiye yoğurtlu bir mezede güzel olabilir :)
gizememre Valide-Ayse-Hafsa-Sultan börek olabilir salata yapardım patates salatası veya ne bileyim şehriye salatası yanına da bir tatlı yapardım 😊
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ay, az önce internette patatesli kurabiye gördüm. İnşallah yapmayı düşünüyorum. Nasıl olur hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yapsan da yapmasan da yazayım dedim :)
endoplazmikretikulumiste Valide-Ayse-Hafsa-Sultan börek sosla streç filme sar sabaha dek çeksin sosu iyice lezzetlenir verirsin fırına . Kahvaltı değilde gün içine geliyorsalarda yanına patates salatası yada kısır yanına turşu minik , yanına yoğurtlu sarımsaklı cevizli acılı bir atom mezesi belki birde ufaktan uğraştırmayacak bir tatlımuzda kek yada uğraşmayın iki üç dilim baklava yada ekler alın
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan gizememre ya tamam o zaman teşekkür ederim ☺️😘 yanına patates salatası mı yapayım başka ne salatası yapabilirim var mı aklında