Merhaba arkadaşlar. 730 gram olarak dünyaya gelen bir mucizenin annesiyim. Bebeğim kronolojik 9 düzeltilmiş 6 aylık. Şuan 8 buçuk kilo. Aylardır hem meme hem biberon reddiyle mücadele ediyorum. Gitmediğim doktor kalmadı. Kilo alımının iyi olduğunu söyleyerek beni gönderdiler ama elimde biberon saatlerce beslemeye uğraştım gecelerce ağladım aç kaldığı için. Bebeğim beni hiç emmedi 9 aydır sütümü sağarak veriyorum. Ancak biberon ağzına geldiği an kafasını çeviriyor hiçbir şekilde kabul etmiyor ağzındayken öğürüyordu. Geceleri çok rahat beslendiği için sebebini aylarca bulamadım. Ek gıdaya başlama zamanı gelince bebeğimin dilinin rahat dönmediğini ve gıdaları çiğneme hareketi yapamadığını farkettim aynı zamanda dilini hiç dışarda da görmedim. Dilini yukarı kaldıramıyordu. Şüphelenip çocuk cerrahisinden randevu alıp gösterdim ve sorunumuz dil bağının geride kalın ve kısa olmasıymış. Beslenme reddi yaşayan tüm annelerin neler çektiğini çok iyi bildiğimden yardımcı olabilmek adına bu konuyu açtım. Haftaya operasyon geçireceğiz, dualarınızı bekliyorum. Sevgilerle.