zeynepkuzey61 4 aylık oğlum arada emzik alıyordu ama bayadır tutmuyor ya tutması icin ne yapabilirim Philips avent emzik kullanıyoruz :( önerii lütfenn
polisanme zeynepkuzey61 tutmayınca tutmuyor kızım 3 aylık hergün deniyorum 5 emzik değiştirdim tutmuyor itiyor diliyle
Aselinannesi0655 fethh valla alışsna kadar sonra yemisiyle devam ben sürekli ağzına verdim o attı ven verdim 1 hafta sürdü
gzdeumay zeynepkuzey61 doğduğundan beri emziği alır almaz atan bebeğime aylarca sürekli denedim tutar mı acaba diye pes etmedim 7. Ayında birden bire alıştı😂 geç olsa da rahat ettik şükür emzik tam bi susturucu görevinde 🥳
Hry-ayhn26 Biraktiysa tutmuyor mallesef zorlayınca da öğürme tiksinme refleksi ortaya çıkıyor buda meme reddi oluyo bı sure sonra
Pamukprenss zeynepkuzey61 ağzına yapıştırın efendim . Bu hastanelerdeki flasterler var ya onlaı ili tane yanlara yapıştırın on dk sonra emecektir öyle öyle alışır. Bantların yerini değiştrin yara yapmasın
pittikmantari_ zeynepkuzey61 ay tutmuyırsa tutmuyordur neden bu ısrar benim kızım da aynı şekilde tutmadı zorlukları var ama yapacak bir şey yok birisi yüzüne yapıştır yazmış Allahım çıldırcam çocuk kusup boğulursa sakın öyle şeyler yapmayın Allahım korusun
nunumm zeynepkuzey61 bizimki de bıraktı ne yaptıysam tutmuyor 4 5 çeşit emzik denedim en sonunda pes ettim İlerde bıraktırmakla uğraşmayacağım diye avutuyorum kendimi