sessi Minisse şu an o eşikteyim 😂20 aylık oldu her uyku öncesi 1 saate yakın gel Git meme açık olsun bakayım bi çekeyim ağzıma sokayım modunda ve gün geçtikçe sürekli emme emme diye dolanıyor eskiden hiç düşkün değildi gece bile sürekli memede bir aydır abarttı iyice birde olur olmadık yerde elini sokup bağırıyor ver diye eskiden derdim emsin ya nolcak çokta severdim bi süre sonra çekilmiyormuş anladım 😂
Mariposa Minisse iki kızımda 2,5 sene emdiler artık yorulmuştum en son ağlıyordum emzirirken yeteeeer diye 🙂 öyle bıraktık. Anne bence hissediyor sıkıldığını ve artık bitmesi gerektiğini
Snp57asel Minisse ben sıkılma aşamasındayım kızım 2 yaşına girecek aşırı düşkün nasıl biraktiracam bilmiyorum çok ağlıyor bazen hiç emmek istemiyor emdiği zamanda 1 2 saat birakmiyo öyle olunca ben daralıyorum yaz bide hiç çekilmiyor
benimoglumukurtarinesraa Ben standarta göre erken kestim 13-14 aylıktı. Hiç ek gıda almak istememeye başlamıştı meme bağımlısı oldu,kilo kaybetti sürekli aç bı bebek huysuzlugu vardı üstünde.. çünkü sütüm de bitmişti kestim gitti
Minisse Snp57asel Ben de o moddayım ama allahtan öyle saatlerce emmek istemiyor on dk emip sık sık geliyor. 16 aylık ben de sonbaharı bekliyorum ama nasıl bıraktıracağımı da hiç bilmiyorum…