melosunbebikosu Semaelisa27 benim oğlum en son 5700 dü 61 cm di ama bi 10 gün oldu gideli o zaman tam 3 aylık değildik. Sizinkisi nasıl
Songulkaya Semaelisa27 6800 Gr 64 cm oğlum 💙 kendi sesini keşfediyor galiba sürekli sesler çıkarmaya çalışıyor ellerini emmek istiyor 🙃 dönme falan yok henüz
kurabiyeee Semaelisa27 benim kızda 62 cm kilo 6100 falandı geçen hafta şimdi 3 ay 8 günlük. 2 gündür desteksiz dönmeye başladı arada yapıyor nesneleri daha tam tutamıyor göz teması iyi çok şükür ama oyuncaklardan ziyade kucakta gezeyim etrafı izleyeyim keşfedeyim modunda ve şu anda aşırı uykusuzum uykusu parça parça
Semaelisa27 melosunbebikosu benim oğlum da 1 hafta önce 5900 kilo 62 boydu. Elleriyle nesnelere uzanıyor yarım dönmeye başladı elleri hep ağızda sadece anne sütü alıyor gaz sancıları daha iyi durumda bizleri görünce gülücükler saçıyor
Elifinannesii_ Şuan 3 ay 10 günlük . 3 ay kontrolde kilosu 7 kilo 500 gram , boyu da 64 cm çıkmıştı. Şu 1 haftadır emmek istemiyor , huzursuz değil ama elleri hep ağzında geceleri filan uyumuyor , onun harici keyfi yerinde
Semaelisa27 Elifinannesii_ 4. Ay atağına erken başlamış olabilir yada karnı toktur artık daha uzun süre emmeden durabilirler. 2 ay 22 günlükken 5900 kilo 62 boydu. Şuan ne bilmiyorum. Eller hep ağızda bizi gördükçe gülüyor nesnelere uzanıp tutmaya çalışıyor sesli oyuncakları çok seviyor
Semaelisa27 melosunbebikosu evet hep yaptırıyorum ve çok faydasını gördüm o sayede kendi başına dönmeyi öğrendi