birmommy Kızlar eski gönderileri de okudum ama cevap bulamadım şimdi yarın 2. Ay aşıları var bebeğimin ama doğumda hepatit olmuştu şimdi tekrar hepatit görünüyor tekrar mı yapılacak
tttccc birmommy bizde 3 tane olduk 2 bacak 1 kol bebeğim o günden beri uyuyor ateşi yok sadece cok halsiz sadece beslenmeye uyanıyor beslendikten sonra tekrar uyuyor başına gelen oldu mu ya
girlmama birmommy hepatit 4 doz zaten 1 tane eksik vururlar bizde hepatit olduktan sonra 6li karma olduk sorun olmuyormus doktorla da gorustuk bunu
girlmama tttccc bunu bebisin doktoruyla konusmanizi oneririm bizde 6likarma ve verem olduk hic boyle bisey yasamadik hatta gulucukler saciyordu kizim
birmommy tttccc bugün olduk biz de aşı 3 saat oldu şuan uyuyor ama öğle uykusu zamanına denk geldi 2 ay aşıları uyku yaparmış ama siz yine de doktora sorun
202025 Bana sordu hemsire hepatit yapıldığı evet dedim 2 ciye gerek yok ozmn dedi yarın verem aşısı olacak 2 aylik
aysegul466 birmommy 3 aşı oldu benim bebeğim biri verem diğer 2 sini blmiyorum ama sanırım hepatit olmuyordu 2. Ayda