Ftsshknn Bayanlar kızımın kakasında siyahıp gıbı seyler var bebegım nerdyse 6 aylk basına geln varmı acaba lutfen yardımcı olun
GameProMom Ftsshknn saç olabilir mi , bebekler kendi saçını yutabilir kakası ilede çıkarabilirmiş , bebeğim 2 aylıkken başımıza gelmişti bizim
Ftsshknn Yasemin000 ama dun muz yedirdm cok azcık bole nasl solıyım yanı cok az ama kaksında cok vardı o seyden aslında muzun ıcındekı onsıyah seyler cok benzıyo ama korkuyrm kurtmu dıe ama kurtada benzemıyor ole canlı bsy degl
Yasemin000 Ftsshknn yok canım korkma muz taaa senin bu korkunu zamanında annem de yaşamış hastane hastane dolaşmış elinde bezle bu kurtlar ne diye doktor gülmüş muz verdin mi evet Diyince korkma muzdan çok normal demiş yani korkma çok çok normal 😌😌
Demirko Ftsshknn bende sizin gibi çok az vermiştim ertesi gün aynı sizinki gibi siyah ip gibi şeyler vardı kakasında endişelenmeyin muz midesinde kararıyor öyle çıkıyor.
Ftsshknn Irem22 kan ılacı kullanmıyrz suan mız cok az verdım bole ıc kere elımle ezıp az agzına verdım o kadar
Demirko Ftsshknn bende çok korkmuştum sizin gibi banada tanıdıklarım söyledi rahatladım. Endişelenmeyin ☺️
Tuba_01 Ftsshknn muzdan canım bende az yedirmiştim 3-4 gün kakasında yaptı hatta top gibiydi saç yumağı gibi içi kıl gibi küçük siyah ipler vardı bezinde de çok vardı
Ftsshknn Tuba_01 ya bole kucuk kucuk resım atablsem atıcam cok korktm kurtmu dıe eldıvenle baktm alakası yok bole parcalanıyodu toz gıbı muzda bole mınaacık vermstm dun demekkı ondn oldu az da ızal olms
Tuba_01 Ftsshknn evet canım bende eldivenle inceledim hatta sağlık ocağın daki hemşireme attım oda muz mu yedirdin demişti