Gokturkmom Şöyle bi başlasam başından kalkmasam 🙂↕️Önerilerinize talibim.. Ben size bunları önerebilirim :) Adını Feriha Koydum Cennet Mahallesi Muhteşem Yüzyıl No 309
uykusuzanne__ Gokturkmom 1 Medcezir 2 Sıla 3 kardeşlerim 4 Aşkı Memnu 5 çilek kokusu 6 erkenci kuş 7 güzel köylü 8 aşk mantık intikam 9 kiraz mevsimi 10 her yerde sen 11 bizim hikaye 12 doktorlar 13 hercai 14gelsin hayat bildiği gibi 15 eğenin hamsisi
gizememre Gokturkmom 1.Cennet mahallesi 2.Avrupa yakası 3.Yaprak dökümü 4.Aşkı memnu Sihirli annem 😂😂😂 benim arşivin ortaya çıkış😂
CuteBadesMama Yılan Hikayesi Ekmek Teknesi Dadı Tatlı Hayat Yedi Numara Yarım Elma Avrupa Yakası Çiçek Taksi Bücür Cadı Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü 🥹
Ruzgarperisi CuteBadesMama nerdeyse çoğunu bende izledim. O dönemin dizileri çok baskaydi. Son senelerdir izlediğim doğru düzgün dizi yok. Hep eskilere giderim bende. En son babalar duyar da güzel dizi.
FtsCvlk CuteBadesMama imza, kaşe, mühür 😂 sadece 10. Maddedekileri bilmiyorum ama diğerleri favorim gerçekten. Ben oraya hayat bilgisini eklerdim
uykusuzgiller Avrupa yakası🫠yine başladım kaçıncıyı izliyorum saymadim bile Yaprak dökümü Adini feriha koydum Aramizda kalsın (sıcak aile dizisi) …
Deletedmom_968 Gokturkmom Kurtlar vadisi Sihirli annem Kardeşlerim Kiraz mevsimi Güzel köylü Hayat bilgisi Çilek kokusu Pis yedili
luna93 Hep avrupa yakasi Bazen yalan dunya Arada sirada jet sosyete 😃 Bu aralar adini feriha koydum a düstum ! Saka gibi 😃
SooMin Gokturkmom Umutsuz ev kadınları Yaprak Dökümü Aliye Sihirli Annem Dizi değil ama dizi niyetine Kısmetse Olur ilk sezon 😀 Bunlar başa sarıp izlediklerim
MamaUygarVibes SooMin Umutsuz ev kadınları Usa versiyonunu izlemediysen kesinlikle izlemelisin , çok seversin :)
CuteBadesMama Ruzgarperisi evet aklıma gelenleri yazdım. Daha başka çok güzel dizilerde var. Sizde 80 veya 90ların başı kuşağındansınız sanırım. :)
ebru3457 Gokturkmom bende eski dizilere sardım hep onları izliyorum yenileri çok sarmıyor -Ezel -Yaprak dökümü -Küçük sırlar -Tatlı küçük yalancılar -Hayat bilgisi -Arka sıradakiler -Doktorlar -Kalp atışı -Adını feriha koydum bunları izledim sırayla devam 😀😀😀
tgcyi Gokturkmom ben yas sebebiyle cok daha eskilere gidiyorum😁 ikinci bahar, beyaz gelincik, avrupa yakasi, haziran gecesi, asmali konak suanlik aklima gelenler bunlar ama cok guzel diziler vardi hatir
luna93 starwomen hahahaha ama hep avrupa yakasi 😀 esim kovalamasa evin icinde tv den acicam da, telefondan idare ediyorum..: