Berilsare Acil yardım bestlak damla içirdi kuzenim bebeğe eşimle çok tartıştık kozlar korkuyorum bişet olur mu nolur yardım edin beş damla içirmiş gaz ilacı verd dedim onu vermiş çok korkuyorum eşimle de kavga ettik napcam ben
Selimveasel Berilsare bestlak süt arttirici kuzeniniz neden vermis onu anlamadım içindeki bitkisel şeyler zarar vermez sanirim bilmiyorum ins sorun yasamazsiniz
DBsvn Berilsare öncelikle endişelenmeyin olabilir böyle şeyler tartıştıkça daha çok gerileceksiniz gerek yok bebeğin yanında takip edin kusma ateş huzursuzluk falan varsa götürün ama bence doktorunuzu bi arayın bilgi alın nolur nolmaz
Berilsare Selimveasel yanlışlıkla vermiş gaz damlasını beş damla her dedim salak gibi güvendim yanlıs vermiş okumamış çok pişmanım çok korkuyorum nasıl böyle bi Hataya düştüm ben
Berilsare DBsvn eşimle çok tartıştık bilmiyorum endişeliyim sabit bir doktorum da yok inşallah sorun olmaz .
Berilsare DBsvn dimi ya bestlak öyle kötü bisey değil sanırım allahım korusun yavrularımızı çok üzüldüm ahlıyorum deminden beri
Adacim Öncelikle sakin olun. Bu damlayı bilmiyorum içerik olarak nasıl ama her ihtimale karşı doktorunuzu arayın ya da acile gidin doktora danışın. Olabilir böyle şeyler kendinizi suçlamayın
DBsvn Berilsare bitkisel diye biliyorum bi sıkıntı olmaz bence ağlamayın bol bol emzirin birde şöyle düşünüyorum kendi fikrim siz zaten alıyorsunuz her türlü sütünüzden onada geçiyor aynı gibi düşünebilirsiniz
Berilsare GSA1319 Rooibosekstresi, Rezene ekstresi, Mine çiçeği ekstresi, Hayıt meyvesi ekstresi, Keçi sedef otu ekstresi, Arpa meyvesi ekstresi, Çemen tohumu ekstresi Melisa Ekstresi,
GSA1319 Berilsare bu şekilde doktoru varsa sorabilirsiniz zararlı gibi gelmiyor tabi en iyi doktor bilir