herhangibiranne_ Birşey sorcam bestiron dişlerde lekenlenme yapar mı nasıl veriliyor kaşıkla mi ekmekle suyla mi
ozgecankosar 2cocukluanne_ kilosu 6500 ken doktorumuz 1 ml dedi 2-3 kere mamada verdiğim için sadece anne sütü olsa daha fazla oluyor çünkü , yani 0.5 ml şırınga 2 defa doldurup veriyorum. Doktorunuza sorun sizde ya da chatgpt ye sorun
2cocukluanne_ ozgecankosar şu an 4.5 aylık en son 4 ay 10 günlük iken Sağlık ocağında 8000 çıkmıştı bende 1 ml mi vereyim
ozgecankosar 2cocukluanne_ şimdi siz sadece anne sütüyle besliyorsanız ayrı oluyor mamayla besliyorsanız sadece zaten demir verilmiyor . Onun tam hesabını bilmşyorum şu an chatgptye ayını ve kilosunu yazarsanız o size kaç ml verilecek söyler
hazalsena gklmerve bazı doktolar kilo kadar damla vermenin eski bilgi olduğunu Demir damlasina göre yani miligram vermek gerektiğini söylüyorlar bestiron için sanıyorum 20 damlaya tekabül ediyor her kan ilacin agore degisiyormus
hazalsena https://www.instagram.com/doktorannenintavsiyeleri?igsh=cDBvbGx0bTV2cWE=bu doktor miligram olarak vermek gerektiğini soyluyor
MotheroftheSea Kesinlikle bestiron, kabız olmaya çok meyilli bir bebişim.var hiçbir yan etkisini gormedik
bebisbebis_ 2cocukluanne_ benim bebeğimde de kakada kan yaptı ondan olduğuna çok eminim ama sağlık ocağı onfan olmadığını söylüyor ama her verdiğimde kan yapıyor bırakıyorum bir daha gelmiyor en son bıraktım ben damlayı
2cocukluanne_ bebisbebis_ bende çok güvenmiyorum o kan ilacına ocean denemenizi öneririm ben sabah aç karnına başlıycam kısmetse
irembolgu Gokturkmom ölçüsü nedir acaba benim bebeğim 6 aylık ben 0.5 yazan yere kadar çekip veriyorum 4 aylığından beri