adenkusunannesi Kızlar doğumdan sonra saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı saçıma elimi atıyorum ellerim doluyor bu durumu yaşayıp atlatan varmı ne kullandınız şampuan serum vs
kubramomm- adenkusunannesi Yaaaa benim de felaket dökülüyordu B12 iç kullan sütede iyi gelir. Bide trendyoldan embeatuy diye bir sampia. Aldım yuzde 90 durdurdu 1 haftada al isteresn
Zeynepikra_ adenkusunannesi 9 ay geçmesine rağmen benimde devam ediyor çok fazla dökülüyor taradığımda tarak saçlarla doluyor bazen kafamda saç kalmayacak diye korkuyorum 🥺
maygirl adenkusunannesi ilk 4 ay bu sekilde idi bi sure doktor onerisi ile demir ilacına devam ettim ve magnezyuma.Tabi kısa sure icin onermisti bama bunları.Devam etti dökülme 4.aydan sonra durdu .normal halinde nasıl dökülüyorsa o şekilde şuanda da.
monica50 adenkusunannesi kan ilaçlarını aksatma bir de ben elenatal 3 aldım işe yarıyor hamileyken de 1-2 kullanmıştım vitamin değerlerin yüksek olursa dökülmen durur
buseie adenkusunannesi bende de aynı valla ya 8 aylık olduk hala devam ediyor saçımı salamaz oldum her yer saç üstüm başım evin her yeri kıl doktorum kan ilacı ve magnezyumu biraz daha kullanmamı söyledi ama hala çok bir fark yok ne zamana kadar sürecek bilmiyorum
reyhant adenkusunannesi Demir eksikliğinden dolayı saçlar dökülüyor. Ben hamilelikten beri solgarin demirini, ocean 3lu kombinasyon magnezyum ve ocean D3 K2 vitaminini kullanıyorum bebeğim 8 aylık oldu hiç bırakmadım saç dokulmem 6. Aya doğru durdu.