Lenali Merhaba Kızımın geçmeyen yoğun kusmaları kaynaklı Samsunda iyi bir Doktor arayışındayız . Yaşadığımız ilde yok. Daha önce gidip çözüm bulan , memnun kalan Anneler Allah rızası için önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻
CuteBadesMama Lenali geçmiş olsun, Prof. Dr. Ayhan Gazi Kalaycı. Güzelyalı’da kendi kliniği varmış. Çok çok iyi bir doktor olduğu söylendi.
Songulkaya Lenali Merhaba çok geçmiş olsun yigenimde aynı sekilde rahatsız bir doktor buldunuz mu naptınız
baranselin Lenali Lenali merhaba bende gittim bebeğimin besim alerjisi var çok disiplinli gerekmedikçe bana yazmayında aramasında diyor evet iyi bir doktor diye gittik güler yüzlü fakat bebeğime mamanın yanında tefli için gasto baby ve gaz için nurse harbeys colex şurup verdi bebeğim çok daha kötü oldu ilaçları 15 gün sonunda kestik şuan rahatız tekrar gitmeyi düşünmüyorum her kontrol muayenesi için de ödeme yapıyorsınuz
Lenali CuteBadesMama teşekkür ederim internette araştırdığımda görmüştüm . iyi olduğu kadar olumsuz yorumlarda okudum o yüzden kafam karıştı
Lenali CuteBadesMama teşekkür ederim internette araştırdığımda görmüştüm . iyi olduğu kadar olumsuz yorumlarda okudum o yüzden kafam karıştı
CuteBadesMama Lenali anladım, umarım bebeğiniz en kısa sürede sağlığına kavuşur hiç ihtiyacınız kalmaz 🙏🏻