Aklimideliricem Arkadaşlarım düğünde beyaz elbise giyilmez evet ama bu elbise de mi giyilmez gayet günlük sıradan bi elbise aslında ama sizce giymeli miyim yoksa giymiyim mi
duruistwo Aklimideliricem Benim düğünüme gelsen rahatsız olmam Ama olabilecek 72736362 tane akrabam var O yüzden giyme 😂
Meri-Mel Aklimideliricem Ben rahatsız olmam ama burada da yazanlari görüyorsun çiçeğim rahatsız olan olabilir 😅
Aklimideliricem Temizlikperisi günlük zaten ya çok yakınım değil de çok net cevaplar aldım giymicem jdjdjfjfj
ozge2661 Aklimideliricem giyilmez isterseniz beyaz pantolon beyaz üst giyin yine olmazdı - abiye olması gerekmiyor illaki .. ama yinede siz bilirsiniz tabi
Temizlikperisi Aklimideliricem olsun aşko yakında olmasa şıkır şıkır giğ😂ayyy aklıma hiç tanımadığım mahallede roman düğüne gitmiştim acayip giğindim sanki Akrabam evleniyor gibiydi kurtlarımı döküp gelmiştim annem de demez mi çingeneler seni ya kaçırsaydı☺️☺️😂
pogacayanaginannesi Aklimideliricem arkadaşının düğününde beyaz giymemelisin ve elbise güzel ama düğüne uygun değil bence