ebrugkdmn Ben ilk çocuğum erkek ve kolay bir hamilelik geçirdim 2 buçuk yaşında oğlum şuan 1 aylık ikinciye hamileyim çok zor geçiyor aşırı kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor kız mı acaba diye düşünüyorum kız bebek zor diyorlar ya
ebrugkdmn ebrugkdmn bilen duyan yaşayan varsa beni aydınlatabilir mı acaba kız bebek de istyorum çok cnkü bir oğlum olsun bir kızım diyordum başka da düşünmüyorum
ebru3457 ebrugkdmn benim bir kızım var ama hamileliğim çok kolay geçmişti bulantı ağrı çok olmadı rahattı sadece son ay mide yanmam olmuştu ben cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum
ebrugkdmn gzmbzgyk yaa hayırlı olsun çok küçükmüş Allah yardım etsin ben de tam tersi erkekte hiç hamile gibi değildim bu hamilelik çok zor geldi ikinci o yüzden belirtileri farklı diye kız hissettim
deniz_9555 ebrugkdmn ben kızımda prensesler gibiydim. Dedim böyle 10 hamilelik geçiririm. Şu an erkek de o kadar zorlanıyorum ki başıma gelmeyen kalmadı. Bence bu cinsiyetle alakasız ya😂😂
ebrugkdmn deniz_9555 vlla çevremdeki doğuran herkesin kız çocuklara hamile olanlar baya zorlu geçti ama bende umutlaniyorum bir taraftan Allah öncelikle sağlıklı sonrada gönlüme göre versin inşallah🤗