Betelgeuse_ Merhabalar, Air fry özelliği olan fırını olan var mı? Nasıl memnun musunuz? Almalı mıyım yoksa değmez mi? Dipnotlar: Air fryer sormuyorum. Normal bildiğimiz fırın fakat Air fry özelliği olacak 😀
patlakprezervatif Betelgeuse_ ferre var. Fırımda bu özellik var bir kere kullandım. Sıkıntı yaşamadım
nhts Betelgeuse_ Betelgeuse_ bende yeni aldım henüz gelmedi yani onunla normal fırın arasında 6 bin falan fark vardı almadım ben Beko marka bu arada
betul97_ Betelgeuse_ Annem aldı Bosch marka ama sor ki kaç kere kullandı toplasan 2-3 kere yani bence olmasa da olurdu boşuna ekstra para
urazikom Betelgeuse_ komşumun var aşırı memnun airfry gibi zararı yok: airfryı kaldırdı kullanmıyor bile
Betelgeuse_ patlakprezervatif nasıl güzel yapıyor mu peki? Yeni fırın alicaz da sizce özellikle Air fryer özelliği olan bir firin mi tercih etmeliyim yoksa olmasa da olur mu?
patlakprezervatif Betelgeuse_ bir kere kullandım sıkıntı yaşamadım. Bunun dışında fırınımdan memnunum. Fırın bana düğün hediyesi olarak geldi. Kendim almış olsaydım yine alırdım herhalde.
Betelgeuse_ betul97_ dimi ya ben de öyle düşünüyorum çok kullanmam gibi ama gerçekten güzelse belki de sandığımdan daha fazla kullanırım 😀 o yüzden sorayim dedim Teşekkürler cevap için