Aybars-Mami Argivit takviye boy uzatma için kullanan var mı ? Yaş kaç iken başladınız memnun kaldınız mı?
Meri-Mel Aybars-Mami Biz kullanıyorduk ara verdik tekrar başladı doktorumuz 2 yaşta başladık boyumuz ve kilomuz az argivit klasik olanı verdi doktorumuz ,şimdi 31 ay 17 günlük argivit focus verdi iki güne bir bir ölçek şeklinde olacak
maygirl Aybars-Mami 14 aylik iken doktor tavsiyesi ile kullandım.işe yariyor mu yaramıyor mu bilmiyorum.bot konusunda sorunumuz yoktu. 9 ay iştah sorunu yizinden duzenli gtmistim o dönemde vermisti doktr.boyu blmem ama.istahi etkiliyor.baska tqkviyeler ile brlikte
M-V-S868820 duruistwo benim eczacimda ocean tavsiye etti üç ay düzenli kullandik tadida güzel boyuna faydasi oldu
Meri-Mel duruistwo En son 85 olcmustuk aslında ama bu gidişimizde çok da müsade etmedi çünkü burnuna erik çekirdeği soktu ondan beri hastane travma oldu korkuyor 83 ölçüldü 😥😭
duruistwo Meri-Mel Hem burnuna birşeeyler sokuştur hem sonra kork alem bebeler😂 Durunun da kan alma travması var hastaneye giriş yaptığımız an başlıyor Doktoru cimcikliyo😂😂
Kuzucukhanim1289 M-V-S868820 canım tam ismini yazar mısın o desigiin den Ocean bi kaç tane var marka vs tam adını söyler misin 🤍