asmin1824 ölümler arttı,kalp krizi çoğaldı..aşı diyorum ben…korkmanız normal ama kızınızı sağlıklı enerjili anne görmesini istiyorsanız böyle ölümü düşündüğünüz an hemen iş yapın,tezgahı foşurdatın..yada alın kullanmadığınız bardağı yere atın kırın..toplamak zorunda kalacaksınız…saçma değil mi? Ama anlık düşünceyi atacak anlık birşey yapın ki bilinç altı yavaş yavaş alışır..düşünmeyi bırakacaksınız yavaş yavaş..kendinizi yönetin. bir ara 3 ay sürdü bu düşünce bende aynısı..bu düşünce yüzünden en sevdiğim mekanlarda bile gram zevk almıyordum….sonra dedim ki kendi kendime..zaten öleceğim birgün…biz evlatlarımızı düşünüyoruz ölümden değil…şöyle düşünün anne vefat ediyor,çocuğa bakacak teyze dahi olmayanlar var…şanslıyız ki emanet edebileceğimiz,çocuğumuza bakacak güvencemiz var…ben o dönem aynı sizin gibiydim..şimdi düşünüyorum da keşke o zamanlar anı yaşasaydım,boşa geçen günlerdi…siz şuan ölümü düşünseniz de düşünmesenizde elinize asssla birşey geçmiyor..kızınıza alın etkinlik,aktivite oyunlar…anı yaşayın…düşünecek vakit bulmayın.bugünden bilincinizi yönetmeye başlayın. Rabbim uzun ömürler versin biz annelere evlatlarımıza,sevdiklerimize..❤️