eozlem 10 aylık. Bugün sünnetin 5. günü. İlk banyosunu bugün yaptırdım. Dün gece de yapıyordu ama özellikle bugün çoğaldı. Eli sürekli pipisine gidiyor, engel olmaya çalıştıkça da kızıp ağlıyor. Şuan kızarıklık var. olması normal mi onu da bilmiyorum.
babyisleeping eozlem biz 4 aylıkken yaptırdık benim oğlumda sürekli eli pipisine gidiyordu refleks olarak yapıyor olabilirler tabi bi kaşıntı rahatsızlık hissi de olabilir kızarıklık olması normal 10 güne geçer inş
limonludondurma_ Ya bizimde 5. Gün 16 aylık banyo yapmayı bırak bezini bile değiştirtmiyor. Hala açık yara gibi görünüyor sargıyı açmadım. Sizin nasıl neler yaptınız çok ağlıyor mu. Her çiş yapmada aşırı ağlıyor bizimki
Nurci limonludondurma_ sargı bir gün sonra çıkması gerekiyor siz neden çıkarmadınız acaba doktorunu mu söyledi belki ondan rahatsız olduğu için açtırmıyordur
eozlem limonludondurma_ Ben sargıyı işlemden 1 saat sonra hastaneden çıkmadan altını değiştirirken çıkardım. Verdiği kremi hem bezine hem pipisine sürdüm. 5. gün ılık suda oturtup banyo yaptırdım
limonludondurma_ Nurci evet doktor çıkarma dedi bugün sargıyı sabunlu suyla ıslat bırak dedi kendi düşecek sargısı iyileştikçe